Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Epekő műtét (laparoszk. )...

Epekő műtét (laparoszk. ) előtt pontosan milyen vizsgálatok vannak? Ahány portál, annyi verzió. Pl. Nem értem nőgyógyászat minek előtte? Akinek már volt ilyen megírná?

Figyelt kérdés
2012. dec. 29. 19:20
 1/1 anonim ***** válasza:
1 hónapja volt műtétem, igaz én kicsit speckó eset voltam, mert elindult az epekövem. Teljes hasi UH volt csak, itt végül is mindent néztek, a méhem is akarták, de mivel nem számítottam, hogy kórházba megyek, így voltam wc-n előtte és nem látták rendesen, de mondták, az nem is lényeges. Nézik a májat, hasnyálmirigyet, vesét, mindent amit látni lehet. Meg előtte vért vettek, nekem az egeket verték az értékeim, úgyhogy már haza sem engedtek, hanem hozatnom kellett a kórházi csomagot. Utána másnapra időpontra küldtek epevezeték tisztításra azt a szájon keresztül csinálták. Számomra kész horror volt, mert kiszáradtam mire odaértem, és mivel "elfelejtettek" infúziót adni reggelire, így nem hatott a kábítószer. Műtét 2 napra rá volt, de előtte már nem csináltak semmit.
2013. máj. 9. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!