Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » A béres-csepphez muszáj...

A béres-csepphez muszáj szedni c-vitamint?

Figyelt kérdés
2009. szept. 10. 15:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem muszáj, de jól kiegészíti. Én Béres C-vitamint szedek, 50 mg-osat, és szörnyű íze van. Jobban szeretem a Wallmark-os C-vitamint. Annak jóval kellemesebb íze van. De Béres Csepphez általában a Béres C-vitamint ajánlják.
2009. szept. 10. 15:54
 2/11 anonim ***** válasza:

Muszály szedni, ugyanis feléli a C vitamin készletet, nem véletlenül lehet egy csomagban kapni. Azt meg tudjuk, hogy mit okoz a C vitamin hiány.

Eü-s

2009. szept. 10. 15:56
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Kedves második!

Az első lennék! Felénk nem adják egy csomagban, hanem külön-külön vehető meg, kérésre, igény szerint. Az orvosom és családom (eü-s család) sosem szedte párhuzamosan, nem volt belőle probléma, csak mint kiegészítő vitamint ajánlották. Most hallottam először, hogy kárt okoz a Béres Csepp a c-vitamin készletünkben. Esetleg meg tudnád mondani, hogy melyik összetevő okozza a problémát? (Mivel nem tudom fejből az összetételét, de érdekelne a dolog, újat tanulni nem szégyen)

2009. szept. 10. 16:00
 4/11 anonim ***** válasza:

Kedves második vagyok :)

A felszívódás miatt kell szedni, ugyanis hanem szeded mellé akkor nem ér semmit. ( elsősorban a vas felszívódást segíti ). És ugye a vas alapvető ásványi anyag a vérünkben :)

Amúgy nem kioktatásból írtam az előzőt, de én ezt így tudom. És eddig minden gyógyszertárban mikor vettem ( nagypapámnak szoktam) egyből szóltak hogy C vitamin is kell mellé.

2009. szept. 10. 16:42
 5/11 anonim ***** válasza:

Én pedig a szerény és kedves első lennék! :):):)

Én sem rossz szándékkal kérdeztem vissza, csak egyszerűen nem hallottam és nem tapasztaltam semmi hasonlót a Béressel kapcsolatban. Felénk sosem adják készletben, de az tény, hogy a vas felszívódásához c-vitamin kell. (Emiatt is kapjuk egyben a vas+c-vitamin pezsitabletát)

2009. szept. 10. 17:44
 6/11 anonim ***** válasza:
88%

Ez egy jó régi kérdés, biztos a kutya nem olvassa a válaszomat, de a válaszokban akkora baromságok is vannak, hogy muszáj válaszolnom.

1. a www. beres.hu honlapon közérthetően és részletesen megtaláltok minden választ.

2. A dobozban található betegtájékoztatót is elég lenne elolvasni (1 perc), és abban is megtalálnátok mindent, ahelyett, hogy hülyeségeket képzelegnétek össze-vissza.

3. A Béres Csepphez valóban a vas felszívódásához szükséges a C-vitamin. Természetesen bármilyen C-vitamin jó, de azért nézzétek már el a Béreséknek, hogy a saját cseppjükhöz a saját C-vitaminjukat ajánlják. Pontosan azért nem árulják csomagban, hogy az ajánlást ne tekintse kötelező árukapcsolásnak a vevő, vegye meg, amelyik jólesik, de kelleni kell hozzá.

Egy másik Béres Cseppes kérdésnél, amiben azt kérdezte valaki, hogy jó-e a gyerekeknek, valaki azt az égbekiáltó marhaságot válaszolta, hogy a benne lévő B és még mittudomén, milyen vitamin miatt hízlal. Bátorkodom felhomályosítani mindenkit: a Béres Cseppben kizárólag ásványi anyagok és nyomelemek vannak, egyetlenegy árva vitamint sem tartalmaz. A Béres Csepp nem hizlal, de mivel helyre állítja a nyomleme- és ásványianyag-hiány miatti emésztési lassulást is, a normálisra gyorsuló emésztés miatt többet vagy többször lehetsz éhesebb. Ha ilyenkor eszel, uram bocs' nassolsz, bizony előbb-utóbb hízol.

Hát ennyi a Béres Csepp mechanizmusa.

2010. febr. 7. 10:19
 7/11 anonim válasza:
Szerintetek az baj ha egy 1000mg-os(nem béres) C-vitaminnal szedem a Béres Csepp-et?
2010. aug. 19. 10:48
 8/11 anonim ***** válasza:

#6 így közel 10 év után akadtam a válaszodra, köszönöm a felvilágosítást! Hasznos volt számomra. :)

Egyébként mióta Béres cseppet szedek érzem, hogy pozitív hatással van az emésztésre, de szerencsére nem eszem többet :)

2019. nov. 23. 15:36
 9/11 anonim válasza:
A 7-es nem kapott választ... ;) 10 éve.
2021. febr. 6. 21:22
 10/11 anonim ***** válasza:
Akkor most válaszolok a 7-nek több, mint 10 év után: nem, nem baj! Én is 1000 mg-os nemet gyártmányú c vitaminnal szedem és élek :)))
2021. febr. 7. 00:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!