Állítólag megvan a rék ellenszere! Állatokon működik, azt állítják! Igaz lehet ez?
Várom a megalapozott cáfolatot, vagy megerősítést!
[link] Xfree.hu/myblog. Tvn? N=szuromieszter&pid=86220&blog_cim=P%C9CS+-+Megt%F6rt%E9nt+a+csoda
Ez egy érdekes dolog... Biztosan igaza van Kulcsár doktornak azokban, amiket leírt, hiszen teljesen érthető. Mondjuk a dolog le van egyszerűsítve, de legalább mindenki számára érthető így.
Egy dolgot viszont nem értek. Felmentem az oldalára, olvasgattam az írásokat, és a végén megnéztem a videót is, ami a MULLTIMÉDIA KÖZPONT menüpont alatt megnézhető:
A film végén pedig ott a CULEVIT. Na akkor most elveszítettem a fonalat...
írtam neki üzenetet, ha válaszol rá, akkor megírom, hogy most a Culevitről beszélnek-e ismételten, vagy ez valami más? Hiszen a Culevit az tabletta, ez pedig infúzió lenne...
Közben megtaláltam a választ a kérdésedre.
Igaz, hogy Kulcsár doktor azóta sem válaszolt, de legalább már értem, hogy miért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!