Van-e a frontin elvonásnak ellenszere?
Figyelt kérdés
Kérem írjon az, akinek tudomása van róla. Csak komoly szándékú emberek válaszát várom. Frontin függő vagyok. napi 15-20 1 mg.os. 15 éve szedem, és rászoktam.2012. dec. 14. 10:16
1/2 anonim válasza:
Csak a heveny túladagolásnak van ellenszere, amit a toxikológián használnak, gyógyszermérgezés esetén.
Amire neked szükséged lenne, az fokozatos gyógyszermegvonás kórházi körülmények között.
2/2 anonim válasza:
én 10mg rivotrilról jöttem le. sehova nem akartam befeküdni, segítséget viszont kerestem, de konkrétan sehol nem vettek komolyan, ill. közölték, hogy menjek vissza akkor, amikor már 'tiszta' vagyok.
nincs ellenszere. lassan, fokozatosan csökkentsd. nagyon lassan! én a 10mg-ról majdnem egy évik húztam a csökkentést/leszokást. orvosi segítséget nem kaptam, a családom segít mindenben.
figyi, ha van kérdésed, írj privit, válaszolok. pontosan tudom, hogy ez milyen, szóval ha tudok segíteni, szívesen segítek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!