EMOK! Ti nem feltek hogy elfertozodik a karotok vagas utan?
Nem arra vagyok kivancsi hogy "hulyevagy" "hagydabba" stb.
Csinalom egy ideje nem melyek,csak meg szeretnem kerdezni hogy ti nem bajlodtok fertotlenitessel? (Lehet csak en vok ovatos,de aza baj h ez mindig azutan jut eszembe miutan csinaltam :S)
Emok valaszat varom,koszi.
akarom mondani * többes szám
rosszul írtam
Nem vagyok emo, de szánom azokat, akik egy stílus miatt tesznek ilyesmit, mert mondjuk összeveszett az "öribarijával" vagy dobta a 4. "nagy Ő".
Ez nem vicc, nem kellene vele felvágni, nagyon sokan szégyenlik.
Én is túlestem ezen a fejezeten, a szüleim válás szélén voltak, a legjobb barátom egy nyamvadt, lélektelen narkós lett, a többiek meg nem is igazán voltak a barátaim, mert mikor a fent említett srác drogproblémájára akartam a figyelmüket terelni, mindig le voltam pattintva, hogy ne anyáskodjak...Ebben az esetben más ötletem nem volt.
Aztán apukám rájött és megígértem neki, hogy soha többé nem csinálom.
Sose fertőtlenítettem, volt is fertőzésem, neked se kívánom.
Csak hagyd abba.
15L
igen.az tényleg szánalmas ha valaki csak ugy a stílus miatt vág. Ismerek olyat,aki csak nem ir vissza neki a barátja fb-on és már vág is. Meg azt is utálom ha ezt valaki menőnek tartja. hülyeség. Nem vagyok emo. De voltam.Sajnos a vagdsosás megmaradt,de már kedzek leszokni róla.
amugy,köszi a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!