TB elmaradás! Mit tudok tenni?
Figyelt kérdés
Júniusban végeztem az iskolával és sajnos megszoktam, hogy fizetve van a TB-m. Azóta vagyok álláskereső, de a munkanélkülibe nem mentem be. Már többször voltam többféle orvosnál és soha nem mondták, hogy rossz lenne a TB-m ezért nem is foglalkoztam a dologgal. Tudom nagy hülye voltam! Most arra lennék kíváncsi, hogy mit csináljak, hogy ez rendeződjön és hogy számíthatok-e büntetésre? Válaszokat előre köszönöm és ha lehet a kioktatást hagyjuk tudom, hogy elcsesztem!2013. febr. 12. 21:48
1/1 anonim válasza:
Bemész a NAV-hoz, elmondod, hogy szeretnéd magad után fizetni a TB-t. Visszamenőlegesen is ki kell majd fizetni. Hogy van-e ilyenkor büntetés nem tudom, kérdezd meg telefonon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!