Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Akiknek mandulaműtétük volt,...

Akiknek mandulaműtétük volt, főleg altatással, milyen tapasztalataitok vannak?

Figyelt kérdés
A húszas éveim elején járok és (garat)mandulaműtétem kéne, hogy legyen. nagyon félek mindenféle orvosi beavatkozástól, már a tű látványától is rosszul leszek. mindenképpen altatással szeretném (már ha nálam lehetséges ez), tisztában vagyok vele, hogy kockázatos. a kérdésem az lenne, hogy hogyan zajlik az egész attól kezdve, hogy befekszik az ember a kórházba addig amíg begyógyul teljesen. nagyon félek, még soha nem volt semmilyen műtétem :( az idegen közegtől meg mert új dolog. egyszerűen megvisel az egész :(.

2013. jan. 27. 15:26
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
köszi a biztató választ! :) én is hasonló alkatú vagyok és szerintem én sem fogom valami jól bírni a nem evést, de majd meglátjuk. a műtétem kicsit több mint 2 hónap múlva lesz, de már várom hogy túl legyek rajta és le legyen a gond vele egy életre!
2013. márc. 15. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!