Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Lehetséges hogy vérrög? Vagy...

Lehetséges hogy vérrög? Vagy mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
jan. 10én többféle kábítószert használtam köztük intravénásan is és igencsúnya túladagolás következtében nagyjából másfél hétig kezeltek a toxikológián ahol se a ct se a röntgen se az ultrahang nem mutatott ki semmit, átküldtek traumatológiára idegsebészhez egyik se tudott semmit se mondani azonban sántikálni már tudtam idővel igen sokat is kint a hidegben mivel ki mentem többször kórházból majd egy hólyag alakult ki a lábamon ami most szombaton kidurrant (pénteken önként otthagytam a kórházat) és azóta nem tudok egyáltalán a jobb lábamra lépni bokán picit el van sárgulva nem érzem a tapintást olyan mintha nem az én lábam lenne vannak piros foltok a bokám körül sebekkel( ez a másik lábam térdénél is van aminek ugyan semmi baja) és a sarkam ahol a hólyag van most felszakadt bőr barna és fekete elszineződésk. egyetlen sejtésem hogy esetleg mikor intravénásan toltam az anyagot rosszul szűrtem át és belekerült a véráromban és esetleg ott vérrög képződött azonban tudtammal a ct azt jelezte volna. valami ötlet tapasztalat? hasonló problémák a lábbal?? kérlek segítsetek nagyon félek hogy komolyabb komplikációim lesznek.

2013. jan. 23. 13:04
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
vettem betadinet most kentem rá azonban a tegnap délutáni állapothoz képest most romlott egy kevesett ez lehetséges?
2013. jan. 26. 14:10
 12/13 Miklós G. ***** válasza:
Felejtsd el az ecetes kenegetést... A sebbel érintkezve sokkal rosszabbat tesz, mint jótékonyat. A betadine-t sem közvetlenül a sebbe kell tenni, kivétel efelől a harapott seb. Ne nagyon babráld, főleg ne ecettel... A lábgomba gyengébb prioritású, mint a nyílt seb. Ha már mindenképpen kenni akarod, akkor használj Canestent. Egyébként ez, hogy rosszabbodott mit takar? Gennyezés? Terjedés?
2013. jan. 26. 15:16
 13/13 A kérdező kommentje:
egyszerűen napközben simán sántikáltam viszonylag gyorsabb tempóban de estére mgint alig tudtam ráálni ez tegnap is így volt. viszont maga a tény hogy már rá tudok álni eléggé megnyugtat.
2013. jan. 27. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!