Anyajegy leszedés után mennyi ideig kell hordani a kötést, vagy kell egyáltalán?
Menj el bőrgyógyászhoz, vizsgáltasd meg magad, az úgysem árt sose, ő majd ad beutalót plasztikai sebészhez és ingyen leműtik az anyajegyeket.
Nekem egyszerre többet metszettek ki, öt napig voltak leragasztva a hegek, rá három hétre volt a varratszedés. Az egyik igen kényes területen, a melltartópánt alatt helyezkedett el, így folyamatosan irritálva volt, de nem adódott belőle problémám.
Én azt mondom, hogy a kimetszés jobb, mert a lézernél nem vágják ki az anyajegy gyökerét, ergo később vissza fog nőni a naevus, ráadásul nem is tesz jót az anyajegynek, ha "levágják".
Nekem öt napig volt rajta kötés, de nem az arcomon volt, oda biztosan másmilyen tapaszt is raknak. Épp ma láttam a sebészeten egy férfit akinek az arcáról metszettek ki valamit, és vékony csíkkal volt leragasztva, nem volt ronda egyáltalán.
A heg biztosan megmarad valamennyire, a bőröd regenerálódásától függ, milyen gyorsan gyógyul be. 1-2 hónap amíg beáll a végleges alakja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!