Az Egyesített Fővárosi Szent István és Szent László Kórház és Rendelőintézethez milyen körzetek tartoznak? Vagy bármilyen orvost választhatok (nem magánra gondolok)?
Figyelt kérdés
Nemrég költöztem Budapestre, és abban a rendelőintézetben dolgozik egy orvos, akit ajánlottak, és akihez szeretnék járni, de mivel komoly krónikus betegségem van, amihez sokszor kellene kontrollra járnom, ezért anyagilag nem engedhetem meg magamnak, hogy a magánrendelésére menjek el. Viszont mindenképp ahhoz az orvoshoz szeretnék menni, mert akikhez eddig jártam, azok nem tudtak segíteni, és talán ő igen.#Szent István Kórház #orvosválasztás #Szent László Kórház #Szent István Rendelőintézet #Szent László rendelőintézet
2013. jan. 15. 17:07
1/3 anonim válasza:
Mehetsz hozzá, minden további nélkül. Szabad orvosválasztás van.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
Mi van, ha azt mondják, hogy mégsem mehetek oda? Biztos megengedik, hogy oda menjek, ami nem a körzetem esetleg?
2013. jan. 17. 15:10
3/3 A kérdező kommentje:
Mármint úgy értem, hogy mire hivatkozzak pontosan. Ha valaki esetleg tudja a jogszabály számát, ami kimondja a szabad orvosválasztást, nagyon hálás lennék érte! :) Köszönöm előre is!
2013. jan. 17. 15:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!