Párom éjszakánként rosszul van, szoritsa a szivét és nem kap levegöt. Én hogyan tudnák segiteni rajta, h mielöbb elmúljon a baja?
Figyelt kérdés
Orvoshoz nem akar menni...#hahú
2013. jan. 11. 00:41
1/10 mantis religiosa válasza:
Elképzelhető, hogy bevizesedett a tüdeje, főzz neki vízhajtó teát, zsúrlóból és/vagy kukoricabajuszból. Ha néhány napon belül nincs változás próbáld rábeszélni az orvosra. A felgyülemlett víz szívelégtelenségre is utalhat. Ha a tea nem használ, orvos le tudja szívni, bár ez csak tünet, az okot kell megszüntetni.
2/10 anonim válasza:
Lehet pánikbeteg is, vagy lehet, hogy ritmuszavara van.
Lehet orvoshoz menni, vagy haldokolni minden éjjel. Férfiak...
3/10 anonim válasza:
Úgy, hogy kihívod az orvost, és ő majd elküldi kivizsgálásra!
Ha önmaga képtelen elmenni dokihoz.
Komolyan! Férfiak!
4/10 anonim válasza:
Amikor megfázok,,,átfúj a szél,olyankorszoktam magam így érezni,hogy a szívembe szurkál és alig kapok levegőt...Nem lehet,hogy megfázott Ő is?...Én olyankor hanyat fekszek villamypárnára és érzem,hogy jólesik az a kis meleg,,,levegőt is könnyebben kapok,,,ameddig birom a meleget addig fekszek rajta!Két-három alkalom után elmúlik...Meg kellene próbálni,,,nekem bevált,,,és vigyázok,hogy egy pillanatra se szaladjak ki,ha fúj a szél,mert úgy látszik érzékeny a tüdőm...sok szerencsét!
5/10 anonim válasza:
Lehet, hogy magas a vérnyomása. Egy vérnyomásmérő kölcsönkérése kiderítheti, ez-e a baj. Ha ez, gyógyszerre van szüksége. Ha nem ez, egyéb orvosi vizsgálatok kellenek.
7/10 mantis religiosa válasza:
Teljesen felesleges itt rinyálni a nőknek, hogy férfiak így meg úgy! Legalább annyi nőt ismerek, aki semmi pénzért nem menne orvoshoz, csak ha erőszakkal viszik, köztük Édesanyám és Nagymamám is! Ezt az orvos-kihívós dolgot amúgy nyilván tudja a kérdező is. Ha nem tudtok tanácsot adni, csak károgni, ne itt tegyétek, a kérdező nem erre kíváncsi!
8/10 anonim válasza:
"montihun válasza:
nem szorítsa, hanem szoríccsa"
Igen, igen. Ez a pontos orvosi kifelyezés.
9/10 anonim válasza:
Kedves #7-es:
Mivel a kérdező nem orvos, így nem tud rajta segíteni, csak ha orvost hív hozzá, vagy dokihoz citálja.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Egyébként teljesen letojom,h cs v ts ai ilyen kis hülye problémákkal nem foglalkozok az a lényeg,h értsük egymást ts-vel vagy cs.vel eggyütt sajnos tudom vannak olyan emberek akik a saját gondjukban máshol aggatják a körmüket!!!
2013. jan. 21. 15:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!