Milyen vizsgálatokat végeznek a kardiológián az EKG-n és szívultrahangon kívül? Ezek hogy zajlanak?
:/
kösziszépen a választ!:)
A normál 12 elvezetéses ekg is lehet különböző
egy kb 10cm vastag pánt amibe be vannak épitve a tapadó korongok ha melltartó pántját lehajtod semmi akadálya nem lehet a vizsgálatnak.
a gyakoribb tapadókorongos ekg felrakása függhet mellméret,bordaközök stb ellenőrizheted könnyedén hogy 6dbelvezetési pont nálad hova esik V4 V5 V6 lehet problémás max.Általában a mell alá esik/internet 12 elv felhelyezés ekg pontok / Ha a személyzet segitőkész minden megoldható.Ha nem a felrakás után arra a pár pillanatra is kérd takarrjanak be,Ez kötelező.Hogy valakinek miért fogták a mellét nem is értem ???
ja szivultrahanghoz végképp nem kell mezetelennek lenni
ahol én dolgoztam még a férfikra is vizsgáló köpenyt adtak
normál végig nyitható ing vagy hasonló bármi megfelel a vizsgálatot nem befolyasolja.A gél könnyen kimosható.Magyarországon az orvosok nagyon megszokták hogy minden az ő kényelmüket szolgálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!