Mit illik illetve mit lehet venni az orvosnak, aki kezelt? Pénzt nem szeretnék, valami ajándékra gondoltam. Várom az ötleteket.
Figyelt kérdés
2009. aug. 26. 19:16
1/7 anonim válasza:
na végre valami értelmes aki nem elkényezteti az orvost, hanem tényleg meg akarja lepni valamivel :)) ez kedves gesztus és normálisabb ennek jobban is örül. Én nőorvosnak valami nagyon szép bonbont vennék virággal, férfinak meg italt, esetleg ilyen szép dugó huzó készletet vagy valami ilyesmit.
2/7 anonim válasza:
Én egészsgégügyben dolgozom, igaz, nem vagyok orvos, de mi is szoktunk ajándékot kapni, aminek nagyon örülünk, de a pénzt nem fogadjuk el, mert egyrészt kellemetlen, másrészt pedig úgy döntöttünk, hogy nem állunk be a sorba. Ami számomra a legszebb ajándék volt, vagyis a csapat számára, az egy gyönyörű gyümölcskosár volt. Szerintem ennek egy normális orvos is örülne!
3/7 anonim válasza:
Én is orvos vagyok, egyszer egyik kollégám egy tortát kapott egy betegtől, amit együtt ettünk meg :) Örült neki mindenki, és nem sablonos :)
4/7 anonim válasza:
Anyukám gyerekorvos, sokszor kap bonbont, csokit, kávét, sőt, gyakran illatszercsomaggal (no nem azért, mert büdös lenne :D) lepik meg. Szilveszterkor pezsgőket is szokott kapni, és többszor előfordul, hogy felpucolt csirkével állít haza (ezt általában falusi betegektől kapja). :)
5/7 anonim válasza:
Az orvosomnak két tündéri kislánya van. Nekik szoktam választani valami aranyos, aktuális meglepetést (játék, könyv, mesefilm, puzzle....). Karácsonykor a feleségének is küldök valami ritka édességet. Nagyon szokott örülni, s ez mindkettőnknek kellemes emberi megoldás (azt tudni kell hogy rendszeresen kell járnom hozzá).
6/7 anonim válasza:
Szerintem 1 üveg bor,vagy valami ajándék kosár..
7/7 anonim válasza:
Én, egy szép, komoly, márkás tollal, és egy határidőnaplóval lepném meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!