Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mitől fájhat a kezem, lábam?

Mitől fájhat a kezem, lábam?

Figyelt kérdés

4-5 napja fájdogál, belenyilallik a kezembe, csukómba,ujjaimba néha térdembe bokámba fájdalom.

kicsit nehezen megy néha a fogás, de komolyabb baj nincs.

mitől lehet ez? érdemes aggódnom? kicsit hipohonder vagyok, félek nem izomsorvadás-e?

Aki tud segítsen.

22/F

2013. jan. 1. 12:57
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

egyik kezemen van egy ganglion.

az okozhatja?

2013. jan. 2. 15:39
 12/16 anonim ***** válasza:
Akár ez is okozhatja szerintem. Persze ehhez orvos kellene. Habár az orvosok is sokszor nem tudják a választ.
2013. jan. 2. 21:11
 13/16 anonim ***** válasza:
Írd majd meg mit mondott az orvos? Egyébként, ha begyullad ez a ciszta, akkor írják, hogy jegelni is lehet.
2013. jan. 2. 21:14
 14/16 A kérdező kommentje:

értem

nem hiszem hogy elmegyek...

nagyon fosok... beutal, befektet stb...

nagy baj sztem meg nem lehet..

remélem..

2013. jan. 2. 21:49
 15/16 anonim ***** válasza:
Menjél csak el az orvoshoz! Ma már nem fektetnek be semmivel ezen ne izgulj! Nálam jobban nem félsz az biztos és mégis megyek orvoshoz. Konkrétan fogászatra.
2013. jan. 2. 22:22
 16/16 A kérdező kommentje:

jó ha nem múlik el pár napon belül elmegyek... :9

Fogászat? :) istenem bár mehetnék, multkor mikor csinálták majdnem elaludtam a székbe

érdekes módon ott nem félek, sőt csak ott nem...

2013. jan. 2. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!