Vérvétel után meddig fájhat még a kezem?
Figyelt kérdés
Reggel 8kor vettek vért (4 ampullányit), ám a kezem azóta is fáj, nehéznek érzem, és behajlítva nem bírom rendesen tartani. Ez normális?2009. ápr. 30. 20:05
1/3 anonim válasza:
Teljesen, pláne ha a vért levevő nem volt túl gyakorlott. Nekem 2 napig szokott még érződni.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Elég gyakorlottnak tűnt a nénike :), de akkor lehet, h az én kezem reagál így, mindenesetre, most megnyugodtam :)
2009. ápr. 30. 21:31
3/3 Szijártó Ildikó válasza:
A vérvétel nem kellemes,főképp akkor,ha van utófájdalmad.
Én évente kapok pár napig infúziós kezelést.Lassan egy éve is kaptam,éppen éjszakára esett az utólsó infúzió.A nővér sajnos nem vette ki a tűt,hiszen tudtam aznap délelőtt hazamehetek.Azt mondta,hogy addig nem amíg nem adják ki a zárójelentésem.Nos,pár óra múlva vette ki,de a tű addigra elgörbült,és még otthon is pár óráig szivárgott a vérem.Hát nekem azóta fáj az a karom.Időnként egy pohár vizet sem bírok felemelni.Ezzel nem akarlak elijeszteni.De a sok évi szúrkálás alatt nálam sem fordult elő ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!