Meddig fájhat vérvétel után a karom?
HÀT pont úgy volt ahogy a kedves elsö válaszoló leirja.
Ezután a másik karomból vett,ami nem fáj.
Köszönöm szépen,mindenkinek,akkor türelem,türelem.
Én már voltam sokszor. Mindig kedves ismerősünk vette le nekem, ért hozzá.
Eleinte sose volt semmi, nem is fájt még a helye se látszott.
Aztán egyszer valahogy rossz napja volt az ismerősömnek, ideges volt stb. Túl erősen szúrta vagy rossz helyre nem tudom de rettenetesen fájt. És mindkét kezemből kellett venni, a buszon se tudtam kapaszkodni. Nagyon fájt, nem vagyok nyafogós de akkor ott majdnem sírtam. És nem hitték el, kinevettek! A kezem utána szörnyen nézett ki, anyukám is megijedt pár nappal később tőle. Kék-zöld-barna-sárga-lila. Mindenféle színű hatalmas foltok, a legjobb szó rá: hányinger.
De komolyan. Legalább 2 hét kellett mire nagyjából elmúlt úgy, hogy mertem emberek közé menni, de még utána is idő kellett mire teljesen elmúlt.
A fájdalomra már nem emlékszem, de annak is kellett jópár nap mire elmúlt. Aznap volt a legrosszabb, nem tudtam mozdítani a karjaimat, anyám csinált mindent helyettem, tiszta gáz volt.
Szóval nyugi, biztos nincs baj csak rosszul vették le a vért, el fog múlni teljesen csak sajnos idő kell neki... Nekem ez az eset több éve volt, semmi bajom :)
Hát,köszi a te válaszodat is.
Mára elmúlt a fájdalom (pihentettem is).
Még sárga,lila de kisebb a folt.
Nekem egyszer berobbant, egybol belilult, egy hentes vette meg regen a MAV korhazban (reumatologia, szerencsere azota megszuntettek es soval behintettek a helyet) :D
Utana majdnem egy honapig volt lila-zold-sarga es fajt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!