Oltással kapcsolatban lenne egy kérdésem?!
Figyelt kérdés
Akárhányszor van oltás a suliba mindig rosszul leszek tőle.:( Ha már be is megyünk az orvosiba és meglátom a tűket, már akkor elkezdek szédülni. Mindig látják rajtam hogy nincs minden rendbe, így bent szoktak tartani 1-2órán át.Pontosabban azt érzem hogy szédülök, és remegnek a lábaim, ilyenkor le kell ülnöm, meg tiszta sápadt vagyok.:( Ez akkor kezdődött amikor egyszer voltunk barátnőmmel állatorvosnál, mert valami baja lett a kutyájának. Ezután mindig rosszul voltam az ilyenektől. Az lenne kérdésem, hogy ezt az egészet csak bemesélem magamnak,hogy úgyis ez lesz,mint mindig,vagy izgulok, vagy pedig valami más?2012. dec. 27. 18:56
1/5 Miklós G. válasza:
Teljes mértékben saját magadnak idézed elő a problémát, stresszelsz már magának a procedúrának a gondolatától is, és hát az elmédnek nagyon nagy ereje van. A pánikbetegség alapja ez. Próbáld meg úgy felfogni, hogy csak egy pici szúrás és semmi több. Nem gondolnám, hogy bármi élettani oka lenne annak, hogy rosszul vagy az injekciótól.
Üdv!
2/5 anonim válasza:
"Próbáld meg úgy felfogni, hogy csak egy pici szúrás és semmi több"
Kivéve az egészséged, egy betegségen áttesni miért is jó?Több szövődménye van a betegségeknek mint az oltásoknak sokkal!Újból felütötte a fejét néhány betegség mert felelőtlen szülők nem adatják be a védőoltásokat.
3/5 A kérdező kommentje:
ősszel próbáltam ezt követni,ezt a felfogást. Nem sikerült sajnos:( az osztálytársaim azt mondják hogy szimulálok,megjátszom ezt az egészet. De én nem gondolom hogy túl sokan meg tudják ezt játszani hogy fal fehérek legyenek.
2012. dec. 27. 19:25
4/5 A kérdező kommentje:
Én olyat nem írtam, hogy kihagytak volna oltásokat nálam. Mindegyiket megkaptam,mert én is ugyan azon a véleményen vagyok,hogy jobb egy oltás most, mint később egy betegség!
2012. dec. 27. 19:34
5/5 anonim válasza:
Sajnos gyengék az idegeid! Próbálkozz relaxációs gyakorlattal és gyógynövényes nyugtató tablettát is bevehetsz az oltás előtt fél órával. Meglátod segít! Én is mindég ilyen izgulós voltam, vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!