Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Elvágtam a kezem. Mennyi idő...

Elvágtam a kezem. Mennyi idő mire eláll?

Figyelt kérdés
Egy félórája történt, hogy szeletelni akartam , és ahogy kivettem a szeletelőt, a penge végigvágta az ujjam, mint ha egy halat filéznének, olyan módon. Nagyon vérzett, bekötöttük, de átvérzett. Aztán elállt, cserélni akartam kötést, mire megint elkezdett vérezni. Azóta nem nyúltam hozzá, lazán de be van kötve. Érzem, hogy lüktet, de miota kilazítottam ez is elmúlt. Nem merem megnézni, nehogy elinduljon újra. Szerintetek elállt már?
2012. dec. 26. 18:57
 1/2 anonim válasza:
el kellett hogy álljon, azt tudom javasolni, kösd be az ujjad de ne túl lazán se túl szorosan mert ha túl szoros elzárod a vér útját.. ha nagyon mély a seb menj el sebészetre összevarrják, de ha cserélsz kötést és nagyon elkezd vérezni emeld a kezed fel a szíved fölé tehát kb fejmagasságba és a bicepszednél található artériát szorítsd a csonthoz és várj egy kicsit vele csillapodni fog szerintem
2012. dec. 26. 19:01
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2012. dec. 26. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!