Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Honnan tudhatom meg hogy...

Honnan tudhatom meg hogy tetves vagyok?

Figyelt kérdés
Kb 1 hete nem mostam hajat. Es viszket,de nem ugy jogy most majd meghalok. Azthiszem azt almodtam jogy anya mondja hogy tetves vagyok...valahogy magamnak en nem tudom megalapitani?? :( lecci gyors valaszokat!!

2012. dec. 14. 06:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Magadnak nem tudod. Kérj meg valakit, hogy nézze meg.

Nem csak tetvességtől viszkethet a fejed, sok oka lehet.

Az álomtól is lehet..most, hogy olvastam, én is vakarózni kezdtem. Nem vicceltem!

Nézesd meg valakivel, és megnyugszol.

2012. dec. 14. 06:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Mosd meg a hajad, ha továbbra is viszket akkor lehet,ha nem akkor kosztól viszketsz.
2012. dec. 14. 07:11
 3/5 anonim ***** válasza:
hajolj a kad fele es kezd el kifesulni a hajad..latni fogod ha vannak...edes istenem evekig kuzkodtem veluk...de jo is jogy mar nincs fuj..
2012. dec. 14. 07:42
 4/5 anonim ***** válasza:

Lehet hogy csak megfázott a fejed, és korpás lett. nekem borzasztóan tud attól viszketni.

A tetvekre visszatérve észre fogod venni, főleg ha sötét a hajad. Fésülgesd ki tükör előtt ha látod a hajszálak tövénél a fehér kis serkéket, ill. ha mosod és fürdésnél találkozol velül akkor az vagy. De mondom először mgadnak nézd meg.

2012. dec. 14. 10:41
 5/5 A kérdező kommentje:
megmostam a hajam és nem vagyok az!! huh..amugy sztem beképzeltem mert azt álmodtam hogy tetves vagyok..sztem azért volt mert aznap este azon filoztam hogy meg mossam-e :DD
2012. dec. 15. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!