Mennyi egy kezdo orvos fizetese Nemetorszagban?
Figyelt kérdés
Meg nem vagyok orvosin de ugy tervezem hogy amiutan elvegzem az egyetemet(Romania) kufodon szeretnek dogozni mive ott sokkal jobbak a fizetesek. Erdekelne hogy eseteg meyik orszagba lenne erdemes koltozni es hogy hol mekkorak a fizetesek. En Nemetorszagra gondoltam mert kozel van es jok a fizetesek.2012. dec. 5. 19:21
1/22 anonim válasza:
"Németországban egy kezdő orvos fizetése 3700 euro körül van" (forrás: [link] )
2/22 anonim válasza:
Én ismerek egy erdélyi orvosnöt itt Drezda környékén. Havi 1200€ nettója van, plusz a túlórák+ ügyelet.
3/22 anonim válasza:
Németországban a legtöbb orvos fizetése ennél jóval kevesebb, ennyiröl legfeljebb álmodoznak. A forrásod egyáltalán nem hiteles.
4/22 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. serintem realis az 1000 euros nagysagrendu fizetes mivel 1000 eurot arrafele szinte mindenki megkeres es nagyon megbecsulik az orvosokat
2012. dec. 5. 19:49
5/22 Flector 67 válasza:
Hát az 1000 euro, az nagyon nagyon harmat. Annyiból meg sem lehet ott élni.
6/22 anonim válasza:
Hát nem sok, az igaz, Hogy valójában mennyit kap kézhez, azt nem tudom, de három év alatt összespórolt egy vadi új VW Golfra. Készpénzért vette meg.
7/22 Flector 67 válasza:
Na jó, de nem mindegy milyen körülmények között élt. Mert mondjuk, ha nyomorogsz összelehet spórolni bármire, ha meg jó körülmények között élsz, havi 4000 euro se lesz elég.
8/22 anonim válasza:
Hát egy 2 szobás lakást már 300€-ért kapsz bérbe. Egyedül él, senkije nincs itten. A rezsit megussza egy százasból, kaja meg legfeljebb 300€/hó. A többi megmarad. Amúgy gyermekorvos a csaj, a városi kórházban.
9/22 Flector 67 válasza:
Akkor végül is jól kereshet. Bár tényleg jó lenne, ha valaki tényszerűen leírná mennyit lehet keresni:)
10/22 anonim válasza:
20:17-es: "Hát egy 2 szobás lakást már 300€-ért kapsz bérbe."
Ez HOL van? Mert itt, ahol élek, egy Apartement havi bérlete 350-400 Euro, plusz rezsi, a kétszobás lakások 800-900 közt mozognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!