Egy átlagos vérvétel meddig tart?
Rádrakja a szorítót, megkeresi a vénád, megszúrja, 5 mp egy kémcső, kihúzza, rányomja a vattát.
Nem több 1 percél...
Sose voltál még vérvételen?:D
A sor az ami kegyetlen hosszú tud lenni... Főleg ha bevágódik eléd valami tűfóbiás-elájulós-"nehezen lehet megtalálni az ereit"jellegű ember. De maga a művelet 3 perc sincs. Nekem mindig addig tartott amíg elmondtam az adataimat :D (Direkt akkor kérdezte a doki mindig mikor bedöfte a tűt, hogy ne azzal foglalkozzam).
Nagyobb baj, hogy éhgyomorra kell menni az ilyenekre és az eléggé éhessé tudja tenni az embert.
Köszi a valaszokat, túl vagyok rajta, nem is volt vészes :) Igen, ez volt az első, de ettől függetlenül rem, h az utolso is xD
Nem fájt, de minden oltaskor és mas tűszuraskor rosszul vagyok, most se volt ez másképp... :( felüdtem ott egy kicsit, aztán mentem haza xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!