Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Leszázalékolási határozatom...

Leszázalékolási határozatom ellen fellebeztem. Kb. mennyi idő múlva hívnak újra vissza?

Figyelt kérdés
Debrecenbe kell majd mennem.Nagyon indokolt egészségi állapotomnál és felelősségteljes munkakörömnél fogva is a rokkantnyugdíjba vételem.Mire számíthatok.Pár % hiányzott az 50%-hoz.Szerintem csak az orvos jóindulatán múlott,hogy megkapjam.Ha nem sikerül itt sem,hová fordulhatok,mert nem tudok így dolgozni.
2009. aug. 14. 10:19
 1/2 anonim ***** válasza:

Én Budapesten voltam bizottság előtt, az első „meghallgatásom” 04.27.-én volt, május első hetében megkaptam a határozatot, 15. nap beadtam a fellebbezést (kb. 19-én) és 06.23-ra hívtak a másodfokúra. Erről július elején kaptam meg a határozatot, most várom, mikorra hívnak a bíróságra, mert ez ellen is fellebbeztem!

Szerintem azért ilyen lassú most, mert ott is szabadságolások vannak!

2009. aug. 17. 11:37
 2/2 anonim ***** válasza:

Előzőhöz: nekem „sok” hiányzik az 50%-hoz. Az elsőn 35, a másodikon 40%-ot kaptam.

Igazából az orvosaim küldtek, és ők mondták, hogy csináljam végig! Nekem eszembe nem jutott volna, mert édesanyám már végig csinálta ezt a megalázó procedúrát! :-(

2009. aug. 17. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!