Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mi a pontos neve a "sónak"?...

Mi a pontos neve a "sónak"? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Arra a "SÓRA" gondolok amit feloldva gipszelt kéz,láb "borogatására" használnak! ( a gipsz levevése után!)
2009. aug. 13. 21:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Trisóra gondolsz esetleg? az fertőtlenítőszer.
2009. aug. 13. 21:15
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom! Úgy hallottam csak róla! Ajánlották,de csak annyit tudtak mondani,hogy valamilyen só...semmi többet!
2009. aug. 13. 21:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Már bocs! De ha le veszik a gipszet mér kéne még borogatni?? Amugy nem tudom mire gondolsz, 20 éve vagyok egészségügyis ilyenröl nem hallottam, ha leveszik az oké, és ennyi, ha fáj még vissza kell menni mert nem oké, a gipszelés. Meg uj RTG.De ha leveszik és nem fáj minek so???
2009. aug. 13. 21:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Ilyen sóról még én se hallottam amikor leveszik a gipszet szerintem nem is kell mert már annyira viszketsz meg kinlódsz alatta hogy kész megkönnyebbülés a bőrödnek hogy levegőhöz jut!!
2009. aug. 20. 15:57
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! a mamám keze van gipszbe és arról a valamiféle sóról hallottam hogy fertőtlenít,nyugtat stb.....idős már és úgy gondoltuk mire leveszik neki akkorára beszerezzük neki hátha jobban gyógyul vagy nem is tudom mire jó is az csak mint írtam is már úgy hallottunk róla...
2009. aug. 20. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!