Ezzel a bajjal kidobhatnak dolgozni (kép)?
Ezzel a papírral ami az orvos írt szerintetek maradok le%-olva vagy rehabon?
47 éves leszek februárba nő vagyok.12 éve vagyok leszázalékolva.
Kérlek titeket csak komoly válasz szeretnék és aki érti ezeket az idegen szavakat.
Bocs csak így engedte feltölteni.
persze hogy nem kapnál munkát, de ez őket nem érdekli, majd jönnek a hülyeségükkel, hogy mehetsz közmunkásnak ..
de nem erről beszéltem, hanem arról, hogy pontatlan a diagnosis. nem akarnék beleszólni én más orvos dolgába, csak hát ha a leszázalékolás szemszögéből nézzük, akkor az egy igen meghatározó tényező, hogy mennyire nyúlik át pszichotikus területre a bipol. zavar.
Gyámságról meg annyit, hogy oké, értem én, csak tudod onnantól kezdve meg végképp kiszolgáltatottá tetetnéd magad, és még egy levelet se írhatnál saját magad, csak ha az XY gyámod azt engedélyezi (aki lehet hogy aztán nálad sokkal fogyatékosabb lesz, de ez megint más kérdés).
Szóval veszélyes dolog, ez a lényeg, és én szakmailag másképp csinálnám, de pont a pszichiátria aztán az egyik legrelatívabb terület, úgyhogy itt semmin se lehet csodálkozni. Volt már hogy az ország egyik végében X diagnosist kapott az illető (ugyanarra persze!!), míg a másikban meg a tök ellentétes Y diagnosist sütötték rá, aztán persze mindegyiket lehetett magyarázni ...
Nehéz ügy na, mindössze megjegyzésként:
1, a gyógyszerelés nem durva
2, a diagnosis nem túl pontos
3, természetesen ez így magában teljes mértékben munkaalkalmasságra kizáró kórkép
4, ennek ellenére ami ma zajlik a "szakértő" bizottságokban, az igen messze van a szakmai indokoktól, tehát erre nehéz alapzni
Akkor csak bízok abba,hogy nem dobnak ki,vagy legalábbis rehabra tesznek.Csak még a munkaügyibe sem tudok bemenni :( eddig is jártam pszichológushoz,de az is gond,hogy bejussak a kórházba hozzá,így ez sem jó megoldás.
Mindig beszélek a dokival és tudja,hogy nem vagyok hülye vagy szellemileg leépült,hanem beteg.
A volt férjem leakart kiskorusítani ,csak a doki azt mondta,hogy nincs az a bíróság aki megítélné.Szóval nem igazán jönne ez össze,mert kellene minden féle hozzá.
oké, hát sok sikert hozzá, te tudod a legjobban, hogy egy leszázalékolós cirkusznak mennyi köze van a valósághoz ... no comment ugye ...
Annyit azért ajánlanék, hogy a magad fóbiás módján persze, de ha némi sportot be tudnál iktatni, az nagyon nagyban hozzájárulna a poz/neg-kilengések csillapításához! Ez szinte minden paciensemnél bejött eddig! Nálad a fóbia persze rá tesz erre még, de ezért írtam, hogy azzal belekalkulálva kell megoldani valahogy.
Azt meg tudomásul kell venni, hogy beteg vagy, és nem kell ilyenekben gondolkodni, hogy netán munkába menni, mert arra az életvitelre alkalmatlan vagy természetesen.
írd le, de rokk. nyugdíjat biztosan nem kapsz, hiszen az már nem létezik!
legjobb esetben rokkantsági ellátást kapsz, de ezt baromi kevés %-ban adják meg ....
A járadékos meg igen vegyes lehet.
Háát, ha járadékra tesznek, akkor lehet kevesebb ...
Tudom, egy katasztrófa, na de nézd meg, ezek képesek a közmunkásoknak is 28 ezret adni "fizetésnek" ... szóval semmin se csodálkozz, de persze nem rosszat akarok neked, csak mondom, mert tapasztalatból tudom ezeket a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!