Ezzel a bajjal kidobhatnak dolgozni (kép)?
Ezzel a papírral ami az orvos írt szerintetek maradok le%-olva vagy rehabon?
47 éves leszek februárba nő vagyok.12 éve vagyok leszázalékolva.
Kérlek titeket csak komoly válasz szeretnék és aki érti ezeket az idegen szavakat.
Bocs csak így engedte feltölteni.
a bipol. aff. z. önmagában is már elegendő ok természetesen, a kérdés csak annak súlyossága ...
Itt inkább az a kérdés, hogy sajnos szakmai indokok kevésbé számítanak, mert ugye ki van adva nekik, hogy aki él és mozog, azt munkába! úgyhogy hiába a komoly zavar, a kutyát nem fogja érdekelni (ill. persze ez se 100%, csak ez a jelenlegi tendencia ...)
Amúgy ha kérdezhetek, a székelési zavar hogyan értendő? mitől függ és miként jelentkezik? kösz
"Ezzel a bajjal kidobhatnak dolgozni (kép)?"
Mint a szél, úgy mész dolgozni...
Gyerekkorom óta szorongásos zavarokkal küzdök, kényszerbeteg vagyok. Sosem jutott eszembe leszázalékoltatni magam. Szerintem jót is tenne ha emberek közé mennél. Sokat számít egy jó közösség.
Számíthatsz rá, hogy visszaküldenek.
Egyébként a diagnózisban leírtak kb minden második városban élő és dolgozó emberre igazak.
Jézusom, ekkora hülyeségeket ne beszéljetek már!
Tudjátok, egyáltalán mit jelent egy bipol. aff. z?
Van nekem olyan paciensem, aki az egyik fázisban pörög mint akit felhúztak, de kb 15 ember helyett, aztán a másik fázisban max arra képes, hogy feküdjön, de még a mosdóig se tud elmenni! na ennyire munkaképes!
És még a pörgős időszakban se munkaképes természetesen, mert reálisan képtelen felmérni minden létező helyzetet! Az meg egy újabb kérdés persze, hogy a túlpörgés következtében egy sor egyéb problémáról beszélhetünk (tachycardia, arrhytmia, aztán meg akár olyan fokú exhausztív állapot, hogy igazából összeesik ...).
Úgyhogy nem olyan egyszerű ez, ahogy elgondoljátok, csak persze tudom, a szakember mondja mindig a legnagyobb hülyeségeket, tök evidens ...
az a gond, hogy
1, a diagnosis nem túl pontos, ezt még konkretizálni kéne (tehát pszichotikus tünetekkel vagy pszichotikus tünetek nélkül, ez igen fontos)
2, a gyógyszerezés meg nem vészes ám, sokan a 10-12 mg alprazolamot is szednek, na meg Liticarb és sorolhatnám ... Szóval egy masszív bipolárisnak ez elég halvány gyógyszeres therapia.
Én a helyedben tehát még pontosíttatnám ezt a diagnosist, csak persze tudnod kell, hogy ha kapsz egy pszichotikus tünetes jelzőt mellé, akkor azért azzal sok dolgot kockáztatsz, hogy mást ne mondjak, elég egy jóakaró, és akár gyámság alá is helyeztethet ... Úgyhogy jól gondold meg!
Kedves utolsó ezt most nem nagyon értem :(
Egyébkén ,ha gyámság alá helyeznek max a nyugdíjjal felét elveheti ami a gyógyszerre is kevés Havonta kapok 44 800 Ft ot, Lakásom már nincs,semmi vagyonom ,,mit kezdene velem és ki az hülye aki ezt bevállalja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!