Desztillált víz? O. o"
Oké, nem tudom, hogy jó-e a téma... Hagyjuk. Szóval az lenne a kérdésem, hogy mi ez a desztillált víz mánia? Egészségügy terén fogok tovább haladni és én azt tanultam, hogy a desztillált víz egyáltalán nem egészséges és emberi fogyasztásra alkalmatlan... Mellesleg utánanéztem egy csomó honlapon mit írtak erről. Úgy gondolom, az ember van annyira önző, hogy a buta, gondolkodni nem tudó emberek tájékozatlanságát kihasználva eladják az embereknek ezt a hülyeséget... Könyörgöm! Weborvoson, webbetegen olvassatok utána, mert azon ORVOSOK VÁLASZOLNAK! Mit gondoltok erről? Miért olyan oldalakon olvassátok ezeket az emeletes hülyeségeket, ahol pont az a cél, hogy eladják ezt az értelmetlen baromságot? Mellesleg, ha volt valaki annyira szorgalmas, és tanult ÁLTALÁNOSBAN, az tudja, hogy direkt felhívja a kémia tanár erre a figyelmet, mellesleg az összes emelt biológia tankönyvben szerepel a desztillált víz hatása az emberi szervezetre...
Várom a válaszokat. :) (ne próbáljátok meg nekem beadni, hogy desztillált vizet bárki is iszik, maximum valamivel, ha meg azt hiszi, hogy tényleg azt issza, az tuti átverés /valamivel keverve van/, vagy sima csapvizet iszik és hát ugye placebo...)
....ui.: ha ennyire hisz mindenki az orvosoknak, akkor megerősítem, hogy utána kéne nézni olyan oldalon, ahol az orvos tisztességes és nincs benne semmiféle üzleti szándék...
"Oké, mielőtt beszólnál..."
És mielőtt te beszólnál bárkinek nem mindegy neked, hogy ki mit csinál magával??? Problem?
A desztvíz nem is rossz ízű. Már kóstoltam, nekem nem volt vele problémám.
Otthon nem azt iszom,mert nincs még desztillálóm. Helyette RO vizet iszok, ásványianyag visszatöltő patron nélkül, így 10ppm-es vizet nyerve. Igazán, lágy és finom a víz ;)
Meg nem innám a csappból folyó szennyet, ti se tegyétek!
A gyógyteák is hatékonyabbak,mert több hatóanyag tud kioldódni a tisztább,telítettlen oldatba - a vízbe.
Olvassatok sokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!