Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Marihuána fogyasztók adhatnak...

Marihuána fogyasztók adhatnak vért?

Figyelt kérdés
jelen esetben hétfőn elszívtam egy ilyen "vicces cigit", szóval csütörtökön adhatok vért?

2012. okt. 22. 21:19
1 2
 11/11 anonim válasza:

Én pénteken szívtam, ma kedd van és voltam vért adni. (először adtam vért!) Ki kellett töltenem egy részletes "adatlapot" amin az is állt többek között, hogy "fogyasztott valaha kábítószert?!" Én az igenre "X" (ikszeltem). Bementem a terembe, ahol a vér adás előtt kérdezett az egyik nővérke, hogy így meg úgy és meg sem kérdezte, hogy: "DRÓGÁZÓ VAZZE?!". Elkértem tőle az "adatlapot" admit kitöltöttem és mutatom neki, hogy Igen áll a kábszeres mezőnél, erre rákérdez, hogy: "vénás volt?" Mondo: "Nem!". Erre elkezd mosolyogni, és azt mondja: "Akkor semmi gond!". -mosolyog tovább aranyosan!

Ezután elkezdte magyarázni, hogy inkább most mint az Ő korában stb.

Körülbelül 10 nővérke hallotta a szobában és csak mosolyogtak...

2014. ápr. 15. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!