Ha eltörik a bokám akkor tényleg kemoterápiás kezelésre kell járni mert különben kihullik a hajam?
Micsoda!? Ha eltörik a bokád, röntgenre kell menni, meg jól begipszelik. Ki mondott ilyet? A kemoterápiás kezeléstől hullhat ki azoknak a haja akik részesülnek benne.
Ha vicc:
Igen a bokatörés egyenes hatása a kopaszodás. S nem csak kemoterápiával lehet megállítani, hanem anyműtéttel, pontosabban a homloklebeny eltávolításával is.
nanemá.....kemoterápiát a daganatosoknak adnak, és attól hullik ki a hajuk. a kemotól.
a bokatörésnek semmi köze a daganathoz.
bár neked jónagy daganat lehet a nyakadon, ezzel a kérdéssel, úgyhogy járj kemóra. és vegyél egy parókát.
Szia!
Ne hallgass rájuk!! Nem tudják!
Igenis el kell járni kemóra!
Én is így jártam! Ugyanis az eltört bokámból egy kis csontszilánk lepattant és vérárammal eljutott az agyamba, ahol annak a hajnövekedésért felelős részén elzárta a vérellátást. Így haj-agy infarktust kaptam... még most is szomorú vagyok, ha erre gondolok...
A kemo viszont segített, így most óriási hajam lett!! (bár a kemo-tól kicsit bezöldült, nem zavar)
Ennyi az én történetem.
Szia!
Ja, és vigyázz a könyöködre, mert annál sokkal szörnyűbb következmények lehetnek és azon már a kemo sem segít!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!