Milen érzés a 12 éves oltás? A vérvételtől nem félek de az oltástól igen. Nagyon félek tőle.
Figyelt kérdés
érdemes-e aggódnom?nem tudok nyugodtam suliba menni?2012. szept. 14. 18:50
31/37 A kérdező kommentje:
jajjah túúléltem
nem is volt olyan vészes
nagyon köszönöm mindenkinek
tényleg csak 5mp-ig csipett nem volt érdemes aggódnom XD 12/f
2012. nov. 10. 14:40
33/37 anonim válasza:
Tudom hogy már nem mostani de én utána roszul letem ! Nagyon rá szoktam parázni és minél jóban közeledig a dátum annál töbett k@romodok! Föleg hogy most jön majd a dtap vagy mi a 🐎 fszt lehet hogy a Dani TAPogat? Nem vagyok bucsi! Vagy diszno tojik alma pogácsát?
34/37 anonim válasza:
Nekünk ma volt
Mindenki úgy félt
Hiába merték tagadni
Az egész tűt beledugták a kezünkbe de csak egy csípés volt utána kicsit zsibbadö érzés,de nem fáj
1mp-ig érzed és utána nem fáj
35/37 anonim válasza:
Egy műsorba azt mindták csak akkor fáj ha azt akarod
Ne veszítsd el az önbizalmad én nekem régen minden tű szúrás nagyinfájt
36/37 anonim válasza:
Sőt!
Tökre szeretek vele dicsekedni;D
Ha még egszer megszurnának örülnék
De ha dagas akkor vizesruházd
37/37 sassszem válasza:
34-es válaszoló miért volt utána zsibbadó érzés? Nem volt benne érzéstelenítő? Vagy előtte nem kaptál érzéstelenítő valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!