Milen érzés a 12 éves oltás? A vérvételtől nem félek de az oltástól igen. Nagyon félek tőle.
Figyelt kérdés
érdemes-e aggódnom?nem tudok nyugodtam suliba menni?2012. szept. 14. 18:50
11/37 A kérdező kommentje:
Így hogy ne félnék előre "kösz szépen".REmélem nem komoly csak ijesztegetsz! Már sirógörcsöm van.Fiu létemre. Vki nem tudn újra megnyugtatni.Süüüürgősen!
2012. szept. 17. 21:56
12/37 A kérdező kommentje:
Még jobban félek már sirógörcsöm van valaki nem tudna újra megnyugtatni?
2012. szept. 17. 22:00
13/37 A kérdező kommentje:
Bocs de nem jött ki azonnal az hosszabb kommentem
2012. szept. 17. 22:02
14/37 anonim válasza:
Én nem szeretem ezeket az oltásokat, de sztem, nemvészes . Csak bemész és kijössz. Észre se veszed hogy már beisadta
15/37 anonim válasza:
Pár másodpercig csíp,aztán elmúlik. Nem vészes egy kicsit sem!
16/37 anonim válasza:
Én írtam, hogy sokak szédültek. Hát figyelj.. Már megkaptad? Fájt? Nem tudom, valakinek vörös lett nagyon a bőre az oltás helye körül. :P Majd számolj be, mi volt...
17/37 A kérdező kommentje:
hólnap kapom jujj
2012. okt. 3. 15:24
18/37 anonim válasza:
Hajrá! Próbáld majd a figyelmedet más irànyba terelni ;)
20/37 A kérdező kommentje:
gyulladt vót a torkom és szerdán kapom
2012. okt. 4. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!