Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Aloe Vera gél, égési sérülésre?

Aloe Vera gél, égési sérülésre?

Figyelt kérdés
10 napja beleestem a parázsba,a csuklómnál harmadfokú égés,az ujjaimon másodfokú égés keletkezett. Az ujjaimon már kezd lejönni a bőr,szinte fehér. Az lenne a kérdésem,hogy aloe vera géllel kenhetem e már szerintetek? Sok jót olvastam róla. Az eleven sebbe nem akarom még kenni,de körülötte és az ujjaimon már megpróbálkoznék vele.

2012. szept. 11. 10:19
 1/8 A kérdező kommentje:

[link]

pontosan erről a gélről lenne szó.

2012. szept. 11. 10:22
 2/8 anonim válasza:
Szerintem jó lehet rá, mert köztudottan sebgyógyító, de lehet érdemes megvenni magát a növényt. Nekünk van itthon aloe veránk, és ha egy kis darabot levágsz a leveléből, ki lehet nyomni belőle a gélszerű folyadékot és azzal kenegetni a sebet.
2012. szept. 11. 10:25
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! :) Ezt ma reggel vettem meg,és a növényt is megrendeltem. Akkor remélem segíteni fognak :)
2012. szept. 11. 10:30
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Azt inkább ivólé, de lehet, hogy ha bekened se lesz bajod tőle.

2012. szept. 11. 10:31
 5/8 A kérdező kommentje:
Hm,igen erre akartam még rákérdezni :S A gyógynövényes boltba csak annyit mondtam hogy aloe vera gélt rendelnék,sajnos nem mondtam hogy külsőleg kellene. És hát ezt hozta mára. De a virágboltba már megrendeltem maga a növényt,akkor majd kenem azzal is,bár az még kicsi,fejletlen lesz :)
2012. szept. 11. 10:40
 6/8 anonim ***** válasza:
a harmadfokú égés azzal szeintem ne csnálj semmit hanem mnj orvoshoz mert az olyat általában bőrátültetéssel segítik a gyógyulásban mert nagyon nehezen yógyul és krva fájdalmas ja és arról nem is beszélve h kiszáradhatsz!
2012. szept. 11. 20:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Az FLP Firstje erre van kitalálva, azzal nyugodtan fújhatod és a Gelly krémjével kenheted a sebet. Amit rendeltél növényt az is segít, de nem olyan mint az eredeti szubtrópusi növénynek a hatóanyagai. Ha privátban megkeresel szívesen segítek, hogy hogyan tudsz a legkedvezőbben hozzájutni
2012. szept. 14. 19:07
 8/8 anonim ***** válasza:
First-el egyből el kellett volna kezdeni fújni, amit érdemes hűtőben tartani. Akár negyed óránként. Akkor megtapasztalhattad volna a csodát! A krém estére, mikor nem tudod fújni.
2016. nov. 18. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!