új cipő miatt vízhólyag lett a lábujjamon. Kiszúrtam de visszanőtt a vízhólyag és alatta piros, nagyon fáj nem tudok cipőt felvenni és hozzá sem érek de olyan égető érzés.5nap után sem múlt el. Menjek orvoshoz?
Figyelt kérdés
mivel kenjem,esetleg áztassam sós vízbe,szúrjam ki[bár kicsit fájdalmas lenne.] javaslatok?2012. szept. 7. 22:29
11/18 anonim válasza:
Illetve a méz is elég hatásos, említik is.
Legközelebb ilyen műveletnél ne felejtsd el fertőtleníteni a tűt.
Vagy lógasd alkoholba, vagy melegítsd fel pl. a tűzhelynél.
12/18 anonim válasza:
csak ha fertőtlenítős hintőpor :)
Egyéb esetben használd a többi módszert, mert a végén még leesik az ujjad :D
13/18 A kérdező kommentje:
fertőtlenítettem gyújtóval a tűt...de sajnos csak 2.jára..azaz most.
2012. szept. 7. 23:16
14/18 A kérdező kommentje:
ximon hintőpor,körömvirág kivonattal.azt irja gyulladás gátló hatású...nem irja h fertőtlenít-e
2012. szept. 7. 23:19
15/18 anonim válasza:
Lökj csak rá egy kis mézet/paradicsomot/cukrot, bajod nem lesz tőle :)
Aztán ha ennyire szeretnéd, tedd rá azt a hintőport.
A lényeg, hogy eltüntesd azokat a bacikat az ujjadról, különben hétfőre megint tele lesz gennyel.
16/18 A kérdező kommentje:
akkor hintőpor helyett cukrot használok!:D
2012. szept. 7. 23:22
17/18 A kérdező kommentje:
vagyis ráraktam egy paradicsomot
2012. szept. 7. 23:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!