Mondanátok tapasztalatokat, tanácsokat az abortuszról?
Pár nap múlva időpontom van abortuszra, nem a menetére lennék kíváncsi hanem inkább tapasztalatokra, mit vigyek a kórházba, hogyan készüljek fel testileg lelkileg rá, mi a teendő utána, mire számítsak, meddig nem élhetek nemi életet, mikor jön meg az első vérzés?
Köszönöm
A kérdező nem abban kért tanácsot, hogy mi a menete az abortusznak- nem abban, hogy kioktassák őt idegenek... Nyilván meg van az oka rá, hogy miért nem tartja meg! Örökbe adni? Sokan azt hiszik, az olyan könnyen megy- te beadod, más meg még aznap örökbe fogadja. Hát nem! Az a pici hosszú ideig még az árvaházban marad, ahol egy lesz a sok közül- ha sír, ha fáj valamije, nem veszik fel rögtön. Élete legfontosabb időszakában nincs szoros kötődése senkivel. Közben a szülő anya azon tépi magát, mi lehet a megszült csecsemőjével- viszont nem veheti magához- OKKAL!!!
Azért gondoljuk már végig miket írunk ide!Ja, és aki nem tudná- állambácsi szép összeggel támogatja az árvaházakat- ezért kerül ki onnan kevés csecsemő idejében nevelőszülőkhöz!
Egy 7 hetes kimama.
Nem, nem vagyok hülye! Az a hülye, aki tanácsot ad- kéretlenül!
Igen,sokan adnak örökbe- 18 év alattiak, drogosok, alkoholisták, kevés olyan nő ad örökbe, aki egészséges testileg, lelkileg is!
És azt is tudom, hogy aki örökbe szeretne venni gyermeket, az évekig vár rá. És nem azért, mert nincs csecsemő- egyszerűen ellehetetlenítik a mielőbbi örökbefogadást.
A kérdezőnek kitartást kívánok, lelkileg testileg.
Kedves utolsó!
Én dolgoztam árvaházban és képzeld rengeteg gyerek csecsemő korától ott nő fel és az ápolóknak nem szabad kötődést alakítani velük. Jó, mi? tuti élvezik.....
Igen, tudom hogy nem lehet kialakítaniuk kapcsolatot a kicsivel- én is egészségügyben dolgozom...
Ezért is sajnálom azokat a babákat, akiknek ott kell felnőniük- felelőtlen szülők miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!