Vese betegséggel leszázalékoltathatom magam?
Első válaszolónak: Dolgozok épp ez a bajom. :)
Másodiknak: Kösz a választ a remény odalett... ám csak kósza 5let volt.
"Ne c*gánykodj, inkább dolgozz..."
23 eve beteg a vesem, 8 milimeteres kovem volt 23 eves koromban ! forras viz segicsegevel megszabadultam tole ! ....
a vese nem gyogyul meg !
es ha on gondolja, hogy c*ganykodnank es nem akkarnank dolgozni ...ebben az esetben, kivanom, hogy legyen resze EGY ! csak egy vesekrizisben, megsugom : olyan fajdalmai vannak, mind a szulesi fajdalmak !
es azutan majd meglassuk, on is ciganykodik e majd, mikkor orditani fogg a nagy fajdalomtol , a legkisebb mozgas is, SZORNYU ! fajdalmat idez elo ! ...
" A kérdező kommentje:
Mert nem akarom hogy összefarigcsáljanak."
ne is enged ! egy megoperalt ember, mar nem egy egesz / epp ember ! es sok utohatasaid lehetnek belole !....
en "jol" megvagyok orvosag nelkul is a vesemel , Kolozsvaron forras - vizel kezeltem a vesemet , soha napal nem essik le a meleny rolam es a zokni , ez azert, hogy kiszurjed a felfazast !
meg nyaron semm, ne aludj ejszaka kinyitot ablakal ! ( este lehul a levego...kitakarozol...felfazol : vese - krizis ),
itten, nincs a forrasom, de sokk sokk foltadekot iszom es sort is ! a legkisebb alkoholal
"A kérdező kommentje:
Hát nem tudom mi lenne a jó döntés. Meglátom hogy neki vágok e. Talán megérhet egy próbát, talán nem."
"wrengly kérdése:
Hogy hol lehet megtalálni a neten, hogy milyen betegség mennyi "leszázalékolás-százalékot ér"?....Sehol. Ilyen lista nincs. A beteg rá van utalva a bizottság jó/rossz indulatára. Az ő kezükben van a beteg sorsa."
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egyeb-kerdesek__3481..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!