"Törött" lábujjra topánka de hogy?
Tegnap elestem,és úgy néz ki meg van repedve a nagy lábam ujja.Be van dagadva,sántítok.
Holnap lesz az esküvőnk és tűsarkú cipőm van,amiben amúgy sem járok biztonságosan.Így meg fogalmam sincs hogy egyáltalán rám fog-e jönni,és hogy fogok-e tudni benne menni...
Mit csináljak?Gondolkoztam hogy mezítláb megyek,de a tanúm "leszidott" hogy az hogy néz ki..de a bedagadt fájós lábam nem gyömöszölhetem bele egy topánkába.
Mit csináljak?Új cipőt nem tudok keríteni.
Esetleg vmi csinos fehér papucsod nincs? Ami lehetőleg lapos? Nagyon ki látszana a ruhád alól?
Ha felveszel egy tűsarkút, vagy egy topánt, lehet, hogy nagyon fog fájni a lábad! Ha mégis ez mellett döntesz, és felveszed a cipőt, akkor ha vacsi lesz, vedd le a cipőd, az asztal alatt senki sem fogja látni! Sok boldogságot!
1-nek igaza van.
Vagy holnap délelőtt még tudtok venni egy a ruhádhoz illő papucsot vagy balerina cipőt,a topánkába valószínűleg bele sem fog férni a bedagadt lábad ujja.
Még véletlenül sincs elegáns lapos papucsom! :(
Én meg tuti hogy nem fogok szaladgálni úgy cipő után,ezt is keservesen találtam meg,az egész várost bejártam egy normális cipő után. :(
Nem lesz semmi vacsi!15 perc az egész,aztán megy mindenki a dolgára.A ruha földig ér,vagyis épp a cipő orra látszódna ki csak belőle.Az a baj hogy mozgatni nem igen tudom,meg ha nem muszáj nem is akarom,a magas sarkúba meg alapból erőltetett a láb állása....főleg meg így... :S
Félek mert így se tudok menni ilyen fajta cipőben,hát még ilyen lábbal...Ráadásul a cipő pont ott nyomná ahol van a duzzanat.
Kétségbe vagyok esve. :(
Mezítláb nagyon gáz lenne menni?
Egyáltalán nem lenne gáz mezítláb. Főleg ilyen egészségügyi problémával. A legtöbb énekesnő is szokott mezítláb fellépni :)
Gondolj bele, a tűsarkúnak az orra látszik ki, a lábad valószínűleg ki sem látszana.
Csak vigyázz hogy ne ess orra a ruha aljában :)
Egyébként meg úgy mész férjhez ahogy akarsz. Platformcsizmában bikinivel ha neked úgy tetszik, senkinek nincs beleszólása.
Na ez az hogy az én esküvőm,és csak le vagyok szidva hogy hogy gondolom hogy mezítláb...
Hát nem én lennék az első,és nekem sajnos elég jó okom lenne rá! :(
Nem tudom mi lesz...valahogy csak megoldjuk,de a cipő szerintem elúszott.Legalábbis én biztos nem szenvedek benne.
Ne aggódj ez miatt! Így csak beárnyékolja a boldogságodat egy fránya fájós lábujj és egy cipő!
Férjhez mész, tessék vidámabbnak lenni! :)
Nekem is igen gázos volt, mert a menyecske ruhámhoz nem tudtam felvenni a hozzá illő cipőt, mivel belegyógyult az előző cipőbe a sok tánctól, tehát szép voltam, bordó ruha, fehér cipő! Nem érdekelt, nagyon jó volt így is! :)
Nyugodtan menj mezítláb, ha mást nem vedd meg az első 500forintos fehér papucsot a kínaiban. Ha nem jó nekik mezítláb...
Mégis hogy gondolják, rontsd el azzal a legszebb napodat hogy szívod a fogaid a tűsarkúban? MEg sem bírnál szólalni a szenvedéstől, járni meg aztán pláne nem.
Az a baj hogy a kedves vendégek hajlamosak megfeledkezni róla, hogy itt rajtad van a hangsúly és nem rajtuk.
Anyósom is bőszen szokta osztogatni a tanácsokat hogy milyen legyen az esküvőnk, ha én nemet mondok neki, jön a szöveg hogy a vendégeknek kell szervezni nem magamnak!!!
Ilyenkor szoktam neki mondani hogy akinek nem tetszik nem kötelező eljönnie, rögtön csendben marad :)
Ne hagyd magad, tényleg! Most még szövegelnek hátha jobb belátásra bírnak, de később nem lesz gond belőle.
De ilyen hozzáállással meggondolnám én azt a kérdéses tanút.
Megoldódott!
Végül is zokni szerűség lett kibélelve talpbetéttel ami puha,és így tudok benne menni és nem nyom.Olyasmi lett mint egy balettcipő.
Alig fog kilátszódni a ruha alól szóval volt rajta idegeskedni.De utálom mikor meg akarják mondani hogy mit kéne tennem.
Ma csak egy pár métert mentem sima papucsban,hát jojózott a szemem.A merev talp miatt nagyon fájt a lábam.
Köszönöm a válaszokat és a jókívánságokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!