A 18. kerületi fogászatra szeretnék elmenni, de a tartózkodási helyem még nincs bejelentve. Fizetnem kell?
1 hete költöztem a 18.kerületbe, az állandó lakcímem nem Budapesten van, a tartózkodási hely bejelentését a jövő héten tudom elintézni (munka miatt).
A fogorvoshoz viszont sürgős lenne elmennem mert begyulladt a fogam, valószínűleg húzás lesz.
Kell ezért fizetnem? Fogadnak így egyáltalán?
Dr. Vágvölgyi Gabriellához mennék, jár hozzá valamelyikőtök?
A foghúzás sürgősségi ellátás, azt mindenütt ingyen megcsinálják. Nekem legalábbis 1 éve még Nagymaroson megcsinálták, pedig Budapesten lakom, éppen a 18. kerületben. Dr. Vágvölgyi Gabriellát nem ismerem, de ahhoz menj, akinek a körzetében lakni fogsz. Nálunk nagyon szigorúan veszik a körzeteket. Ha nem sürgősségi ellátásról van szó, akkor a másik orvosnál már fizetni kell érte.
Tipp: Töltsd ki a lakcím-bejelentő lapodat, írasd alá a szállásadóval és azt is vidd magaddal. Bár nem hivatalos igazolás, de ezzel már ki lehet "sírni", hogy akkor úgy kezeljenek, mintha már lenne lakcímkártyád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!