Most el van törve? Menjek dokihoz?
Figyelt kérdés
Tegnap a müanyagajtóval odazártam az újjamat úgy hogy a körmöm közepét kapta a körmöm röktön kék lett ma reggelre meg tök kemény meg fekete az újjam2009. júl. 18. 08:36
1/4 anonim válasza:
Hát nem tudom, hogy el van e törve, de én nem gondolkodnék, hogy elmenjek e dokihoz!!
3/4 anonim válasza:
énis pont ugyanezt csináltam,csak én a kocsim ajtaját zártam rá teljes erőből az újjamra. nekemis a közepét érte, és beis feketedett. nem mentem orvoshoz, mer minek? kb 1-2 hónap alatt rendbejött, az elhalt köröm leesett egy idő után, de sokáig nemnött rendesen, sokkal lassabban, és rücskösebben is. azóta teljesen rendbe jött, és rendesen nő.
ha tudod mozgatni, nemtört el)
4/4 anonim válasza:
ja, amúgy ha elmész orvoshoz, az lefogja "műteni" neked a fekete körmöd, ami baromira fájdalmas.
meg felesleges is, mert leesik magától egy idő után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!