Ez mi lehet? (nagyon szar lent folyt)
Figyelt kérdés
Kb majdnem minden este mikor elaludnék már félálomban vagyok felriadok hogy nem kapok levegöt nagoyn szar :'( :'( meg most is csak ugy izgulok a semmi miatt mi lehet ez?2012. júl. 13. 22:50
211/506 A kérdező kommentje:
akkor a 8.ról ugyis ott lakom!
2012. júl. 17. 23:59
213/506 A kérdező kommentje:
Komolyan itt lakom már 4éve De elegem van mindenki csak engem tud baszogatni mindennap :'(
2012. júl. 18. 00:03
214/506 anonim válasza:
De ne vess véget. Egyszer kapsz lehetőseget.
215/506 A kérdező kommentje:
Akkor mit csináljak? :'( meg attol félek betör valaki azt kész
2012. júl. 18. 00:10
216/506 anonim válasza:
Állíts fel az ajtó felé egy bútort, úgy hogy ha az ajtót nyitják az nekimegy a bútornak. A bútor másik végére egy vázát, de úgy, hogy épp hogy legyen rajta a bútoron, de ne essen le. Ha valaki be akar törni, hallani fogod.
217/506 A kérdező kommentje:
Anyámékmeg azt hiszik meghülyültem :( ha ilyet teszek ajtoba de van kutya azugat
2012. júl. 18. 00:15
218/506 anonim válasza:
Vagy bútor torlasz. Ha jól rakod le, nem jut át rajta. Most akkor a szüleiddel együtt, vagy külön laksz
219/506 A kérdező kommentje:
együtt butor torlasz hogy?
2012. júl. 18. 00:21
220/506 anonim válasza:
Akkor meg nem a legnagyobb gond. A tolvajkulcs (pálcaféleség, drót) nem éppen a legkönnyebb módszer. És valószínüleg 10 percig csak észreveszik. Gondolom tudod hogy ha nem zárjátok le a kocsi ablakát, csak az ajtókat, hogy törik fel.. Bár ez sikkes. Utcán kocsit lopni olyan mint az a személy, aki besétált a múzeumba és magával vitt egy képet, és a csattanó, hogy máig nem találják. Középületben meg nem lehet tudni kik költöztek el, honnan. Nem olyanok azok hogy betörnek, amikor egy futballcsapat van otthon. Kutya a házba van, vagy hol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!