Ez mi lehet? (nagyon szar lent folyt)
Figyelt kérdés
Kb majdnem minden este mikor elaludnék már félálomban vagyok felriadok hogy nem kapok levegöt nagoyn szar :'( :'( meg most is csak ugy izgulok a semmi miatt mi lehet ez?2012. júl. 13. 22:50
201/506 A kérdező kommentje:
:'( aha értem és halálfélelmem mért van? :'(
2012. júl. 17. 23:30
202/506 anonim válasza:
Talán mert bebeszélhetted magadnak, vagy a stressz után ez nagyon erősen megragadhatott benned.
203/506 A kérdező kommentje:
:'( barátnöm ki akar dobni neeeeeeeeeee nem birom :'( :'( :'( NEM
2012. júl. 17. 23:34
204/506 anonim válasza:
Mi van? Miért akar? Ő mondta? Neked?
205/506 A kérdező kommentje:
Igen ő :'( mert ma felidegesitett és megbántottam hog leszarom hagyjál ezt mondtam :'(
2012. júl. 17. 23:41
206/506 anonim válasza:
Kérj tőle bocsánatot. Hogy nem voltál magadnál, valamin (te mondd, amin felhúztad)felhúztad az agyad, megbántad, igérd meg, hogy több ilyen nem lesz.
207/506 A kérdező kommentje:
hiába:(
2012. júl. 17. 23:46
208/506 anonim válasza:
A lányok szeretik az érzékenységet. Pl. A szüleid miatt. Állandóan zaklatnak. Egyszerűen nem bírom ezt. (és elsirod magad). Bár nem biztos hogy bejön
209/506 A kérdező kommentje:
nem jön be semmise ma egésznap sirtam :'( :'( és leakartam ugrani a 4.röl
2012. júl. 17. 23:51
210/506 anonim válasza:
Azt ne tedd. 1. Ha minden csalódás után öngyilkosok lennénk, akkor 1 milliárd lenne a Föld emberi népessége. 2. Ha ilyen gondolatok törnek rád, menj pszichológushoz, majd lebeszél róla.
3. Nem egy kapcsolat vezet a boldogsághoz, te pedig csak 17 éves vagy, előtted az élet.
4. A negyedikről ha nem jól érkezel, túléled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!