Az op-hez ha elfelejtettem be küldeni a táppénzes papírt akkor mi van?
Figyelt kérdés
Masnap jutott eszembe,azonnal fel is adtam! Rá 4 napra a könyvelő hív..kérdi mi van.. El mondtam neki h én feladtam, de nem találják..:S Na akkor írtam két emailt az oep nek, mondom mi van.. Meg a fénymásolatot elküldtem nekik.. :( azóta nem írtak vissza..2012. júl. 12. 08:46
1/4 A kérdező kommentje:
Az igénylő lapot kapták csak meg..
2012. júl. 12. 08:48
2/4 anonim válasza:
Attól függ.
Ha "folytatólagos táppénz", akkor az OEP dolgozik vele, és visszaküldeni valószínűleg nem fogja.
Ha még csak most kezdted, és nem ment be vele együtt a munkáltató által kötelezően becsatolandó különböző mellékletek, akkor neked fogják visszaküldeni.
Mindenesetre a könyvelőnek szüksége van rá, mert mielőtt beküldi, lefénymásolja, hogy a főnököd könyvelési papírjai között hivatalos dokumentumként meg legyen!
3/4 A kérdező kommentje:
szóval az a lényeg hogy, be van küldve! :) igaz két borítékban küldtem be, az egyiket hétfőn a másikat kedden :) a könyvelőnek ott van a fénymásolata.. És én még az op-hez + elküldtem a fénymásolatot is hogy bizonyítsam hogy én feladtam, és nincs nálam! Remélem nem lesz belőle gond.. Ev-ként működök!
2012. júl. 12. 10:05
4/4 A kérdező kommentje:
ez egy 1hetes tp-volt!
2012. júl. 12. 10:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!