Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Szerintetek mit csináljak?...

Szerintetek mit csináljak? Menjek vissza a gasztroenterológushoz vagy már inkább pszichológushoz kéne?

Figyelt kérdés
Elég régóta fáj a gyomrom, többször van hányingerem is, voltam már dokinál aki a tükrözésen kívül mindent megvizsgált és mind negatív lett! Kaptam gyógyszereket amiket szedtem is rendesen, de valahogy nem akart elmúlni! Elolvastam az egyik gyógyszernek a mellékhatása a szorongás, ami nálam ki is alakult! Rettegek attól hogy rosszul leszek, nem merek hosszabb útra elmenni! Ha csak erre gondolok rám tör a hányinger! De vannak olyan napok (mikor itthon vagyok) amikor teljesen jól vagyok, nem gondolok rá így nem is fáj! A háziorvos javaslatára 0,25-ös xanaxot szedek, de nem sok hatását érzem! Szerintetek menjek vissza gasztroenterológiára és vessem alá magam tükrözésnek, vagy pszichológushoz menjek aki a szorongásomon tudna segíteni?
2012. júl. 1. 07:10
 1/4 anonim ***** válasza:
tükrözés azért van, mert ott olyan dolgokat is ki lehet mutatni, amiket más vizsgálatokon nem. érdemes lenne megcsináltatni. Nem olyan vészes vizsgálat, ki lehet bírni. Akkor legalább megnyugszol, hogy nincs szervi bajod. Egyébként pedig az orvosod se normális, ilyen panaszok simán lehetnek stressztől, az igaz, de nem kéne rögtön nyugtatót felírni, attól is tönkremehet a gyomrod, főleg ha nagyon fiatal vagy. Léteznek nagyon jó gyógynövényes szerek, gyógyteák, amik nem ártanak a gyomornak, viszont stresszoldásra hatásosak.
2012. júl. 1. 07:19
 2/4 A kérdező kommentje:
Én sem örültem neki hogy ezt írta fel, de gondoltam ő jobban tudja! Sajnos nagyon félek a tükrözéstől, ha csak rá gondolok elkap a rosszullét! Jövőhéten elmegyek pszichológushoz meglátjuk ő mit mond erre!
2012. júl. 1. 09:06
 3/4 anonim válasza:

én már túlestem tavaly egy tükrözésen, nekem is gyomorpanaszom van görcsös érzés kap el, de a tükrözés nem mutatott ki semmi olyat amitől lehetne görcsös panaszom, de nyugtatás kép, nem olyan vészes a tükrözés ki ehet bírni és még izgalmas is ahogy látod a belső szerveid :) nem annyira szörnyű mint amilyennek tűnik :)

17/L

2012. júl. 3. 14:24
 4/4 A kérdező kommentje:
hát nekem nem lenne izgi! :) nem tudom miért félek ennyire, de ha csak rágondolok gyomorgörcsöm lesz! Sokan azt mondják pszichésen vagyok rosszul, így megpróbálom azt kezelni! Köszönöm a válaszokat !:)
2012. júl. 5. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!