Kik vannak Debrecenben inzulin rezisztenciával foglalkozó orvosok?
Lelkiismeretesebb orvossal nem találkoztam még Dr. Valicskó doktornőn kívül ebben a témában Debrecenben. Évek óta hozzá járok és én nem tapasztaltam, hogy elszállt volna. Engem az asszisztens sem "vert" még át egyszer sem. Sajnálom, hogy ilyen tapasztalatokat szereztél velük kapcsolatban.
Mondjuk én nem szoktam emailen konzultálni velük. Kontroll előtti héten megyek mindig vérvételre és a személyes kontrollra megis lesz az eredmény. Nekem is IR-em van egyébként. Ha mégis váltani szeretnél, a bb-i klinika nőgyógyászat osztály endokrinológiára is mehetsz Dr. Jenei Katalinhoz, vagy dr. Jakab Attilához, vagy ha babát terveztek akkor a meddőségi szakrendelés Dr.Fekete István és Dr. Sápy Tamás. Megsúgom ismerem mind a 4 dokit és egyik sem ért jobban az IR-hez Valicskónál. Dr. Sápy Tamás már 7 éve a nőgyógyászom, de mégis Dr. Valicskóval kezeltetem az IR-emet.
Találtam most egy magándokit aki foglalkozik még elvileg az IR-rel a honlapja szerint, amúgy a db-i klinika I. bel endokrinológiáján dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!