Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Bőrgyógyászati kezelésre el...

Bőrgyógyászati kezelésre el lehet menni "csak úgy"?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az érdekelne, hogy elmehetek-e bőrgyógyászhoz, ha nincs komolyabb gondom, viszont a miteszereim nagyon zavarnak? Szerintetek fog rá adni valami kenőcsöt?

Azért kérdem, mert már "zavart" el úgy orvos, hogy nem volt komolyabb gondom, csak rutin vizsgálat képpen látogattam meg, nem tudom, hogy bőrgyógyászhoz lehet-e így menni.

Előre is köszönöm a válaszokat!

21/L

2012. jún. 24. 16:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Mitesszerrel inkább kozmetikushoz kellene menned. A pattanásokat kezeli bőrgyógyász, ha egyéb lehetőségek nem használnak. De bőrgyógyászatra amúgy is be kell jelentkezni, és kapsz időpontot. Hívd fel a dokit előtte, hogy ezzel érdemes-e bejelentkezni.
2012. jún. 24. 16:57
 2/4 anonim ***** válasza:

Igen, de ha jól tudom időpontot kell kérni.

Vagyis jobban jársz, ha kérsz, különben napestig ott ülhetsz mire behívnak.

2012. jún. 24. 16:58
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha a miteszerek miatt mész, máris nem "csak úgy" mész. Ha SZTK-ba mész, hívd fel előbb a betegirányítót mielőtt mennél. Nálunk egyébként nem kell időpont.

2012. jún. 24. 17:06
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Időpontot persze kértem volna, csak arra lettem volna kíváncsi, hogy ilyen problémával mehetek-e. Kozmetikushoz fölösleges jártam, azok a csodakrémek semmit nem használnak, ezért szeretném megpróbálni a bőrgyógyászatot.

2012. jún. 24. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!