Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » TB fizetés hónapokkal később?

TB fizetés hónapokkal később?

Figyelt kérdés
Sziasztok, ha nem fizetttem a TB, de több hónappal később szeretném folytatni, hozzáteszem, hogy 15 éve fizettem, csak most úgy hozta az élet, hogy nem tudtam, szóval ha most újra elkezdem fizetni akkor az elmaradt hónapokat is ki kell fizetni?

2012. jún. 16. 10:34
 1/3 anonim ***** válasza:
De még mennyire! Ne is várd meg, míg ők küldenek értesítést, hanem kezdd el magadtól fizetgetni, különben kamatostól fogják behajtani! Én is így jártam
2012. jún. 16. 10:42
 2/3 anonim ***** válasza:

igen. Sőt elvileg 200 ezres büntetés is van, ha nem jelentetted be, hogy önfizető lettél.

Fizesd meg a hátralékot, akkor nem kell büntit fizetni

2012. jún. 16. 10:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez nem mindig van így. Bár hivatalosan tényleg fizetni kéne. Én az első munkanélküli időszakomban nem tudtam, hogy senki nem fizeti utánam. (Sőt, azt sem mondta el senki, hogy 30 nap munkaviszony vagy közfoglalkoztatás kéne a segélyhez. Ezért nem kaptam, mert szemetek nem mondták el, hogy ne adjanak.) Egyszer szemészeten buktam le. Később rendezve voltam, és jött papír. Csak annyit kellett igazolnom, hogy X ideje rendezve vagyok, jelenleg rendezve vagyok, kész. El vagyok intézve, nem piszkálnak. Semmiféle pénz-hátrányom nem volt. Elvileg levonták abból, amivel rendezve vagyok.
2012. jún. 25. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!