Ez most vakbélgyulladás? (folyt lent)
Figyelt kérdés
Szurkál lent jobb oldalt hányingerem is van voltam orvosnál azt mondta virus de nincs lázam csak höemelkedésem mit csináljak már? :'( ELEGEM VAN2012. jún. 10. 21:11
11/15 anonim válasza:
És egyszer nekem is azt hitték, hogy vakbelem van és úgy nézték meg, hogy le kellett feküdnöm a hátamra, aztán nyújtott lábak felemel (hasizomból). És ezt meg tudtam csinálni úgyhogy azt mondták nincs vakbelem. Meg közbe nyomkodták is a hasamat, benyomta, és hirtelen fölengedte, akkor kellett volna fájnia mikor hirtelen fölengedte a kezét, de nem fájt.
12/15 A kérdező kommentje:
Benyomtam jobb oldalt és fájt orvos azt mondta nyirokcsomo duzzanat mert be van gyulladva a torkom nyirokcsomo fájhat?
2012. jún. 11. 23:07
13/15 anonim válasza:
Nem tudom hol vannak nyirokcsomók az emberen.
Valahol a nyakán van, meg a hóna alján.
14/15 A kérdező kommentje:
Van a hasban is de még mindig szurkál
2012. jún. 12. 08:48
15/15 anonim válasza:
Akkor tuti hogy beepéztél.Besűrűsödik az epeváladékod és ezért fájhat több ponton is. De én nem ilyen erős fájdalomról beszélek, hanem csak ilyen néha be-be szúródó fájdalomról. Ne egyél annyi édességet, tojást, ne igyál tejet, és kerüld az erősen fűszeres ételeket! Ne igyál egyszerre sok vizet, de legyen meg a napi adag! Ha ezek után se javul, akkor facsarj ki egy citromot, és a felét idd meg(természetesen vízzel). Diétázz mint amikor beteg vagy!
[link] <-- itt többet is olvashatsz.
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!