Más dokija is ezt csinálja? Nem mintha baj lenne, csak kíváncsi vagyok
Figyelt kérdés
Pénteken elmentem hozzá, mert nem tudtam német dogára készülni. Mondtam, hogy megy a hasam. Aznapra adott igazolás, és mondta, ha nem javulok, menjek vissza. Írt fel valamilyen gyógyszert, és szerinte piros a torkom.
Visszamentem ma, mert anyám jobbnak látta, ha itthon maradok tanulni. A doki szerint még pirosabb a torkom. És mondta, hogy szerdáig maradjak otthon, és majd szerdán, amikor rendel menjek vissza, hogy megnézzen, és ad igazolást.
Lényeg a lényeg: semmi bajom nincs, és kiírt 4 napra.
18l
2012. jún. 4. 15:14
1/3 anonim válasza:
Attól, hogy nem fáj, még lehet piros a torkod. A hasmenés meg olyan kamu betegség, amit minden diák eljátszik. Ha rendes a doki, igazolja a mulasztást, ha kötekedő, elküld széklet tenyésztésre.
2/3 anonim válasza:
Szerintem lehet, hogy tudja, hogy csak lógni akarsz pár napot, és azért csinálja. Nekem olyan dokim volt, hogy neki nem kellett kamuzni, megmondtam, hogy otthon akarok maradni a héten, és adott igazolást
3/3 A kérdező kommentje:
Tudom, velem is volt már olyan, hogy elmentem, és mondtam, hogy marha fáradt, vagyok, kellene pár nap szabi, és adott igazolást, nem azzal van a gond.
2012. jún. 4. 15:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!