Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Más dokija is ezt csinálja?...

Más dokija is ezt csinálja? Nem mintha baj lenne, csak kíváncsi vagyok

Figyelt kérdés

Pénteken elmentem hozzá, mert nem tudtam német dogára készülni. Mondtam, hogy megy a hasam. Aznapra adott igazolás, és mondta, ha nem javulok, menjek vissza. Írt fel valamilyen gyógyszert, és szerinte piros a torkom.

Visszamentem ma, mert anyám jobbnak látta, ha itthon maradok tanulni. A doki szerint még pirosabb a torkom. És mondta, hogy szerdáig maradjak otthon, és majd szerdán, amikor rendel menjek vissza, hogy megnézzen, és ad igazolást.

Lényeg a lényeg: semmi bajom nincs, és kiírt 4 napra.

18l

2012. jún. 4. 15:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Attól, hogy nem fáj, még lehet piros a torkod. A hasmenés meg olyan kamu betegség, amit minden diák eljátszik. Ha rendes a doki, igazolja a mulasztást, ha kötekedő, elküld széklet tenyésztésre.
2012. jún. 4. 15:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet, hogy tudja, hogy csak lógni akarsz pár napot, és azért csinálja. Nekem olyan dokim volt, hogy neki nem kellett kamuzni, megmondtam, hogy otthon akarok maradni a héten, és adott igazolást
2012. jún. 4. 15:25
 3/3 A kérdező kommentje:
Tudom, velem is volt már olyan, hogy elmentem, és mondtam, hogy marha fáradt, vagyok, kellene pár nap szabi, és adott igazolást, nem azzal van a gond.
2012. jún. 4. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!