Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Milyen motyót vigyek kórházba?

Milyen motyót vigyek kórházba?

Figyelt kérdés
Ugyanis be kell feküdnöm szerdán 3 napig mert cukorbetegséget állapítottak meg nálam aztán most fognak csinálni vérprofilt meg menni kell szemészetre+hasi uh-ra.Még soha nem voltam kórházban szerencsére.
2009. jún. 29. 22:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Tiszta hálóingeket vagy pizsamát, tusfürdőt, törülközőt, személyit, telefont ( ezeket rábízhatod egy rokonra is hogy vigyázzon rá amíg kórházban vagy), telefonkártyát (hogy tudj telefonálni), váltás ruhát amikor kiengednek, és más egyéb ruhaneműt. Ne idegeskedj, biztos rendben lesz minden!Majd írj, ha gondolod hogy mi van.
2009. jún. 29. 22:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Első válaszoló vagyok: Vhetsz egy két kisebb üdítöt is szerintem.
2009. jún. 29. 22:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Olvasnivalót, rejtvényt, zenét fülhallgatóval, hogy ne unatkozz a vizsgálatok között.
2009. jún. 29. 22:50
 4/5 anonim ***** válasza:
WC-papírt is, mert az ritkán van a kórházi mosdókban.
2009. jún. 29. 22:50
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Hálóruha, köntös, papucs, valamilyen könnyebb ruha nappalra pl. melegítő, v. nadrág, póló, zokni. Tisztasági csomag: fürdéshez, szájápoláshoz, hajápoláshoz. Erős illatszer pl. parfüm nem kórházba való, de deo-ra szükséged lesz. Törülköző legalább 2 db, konyharuha, evőeszköz, pohár, bögre. Fehérnemű, ahány napig bent leszel. Vigyél pzs-t, wc-papírt, esetleg papírtörlőt. Könyvet, újságot, rejtvényt vagy tanulnivalót feltétlenül vigyél, mert meg fog ölni az unalom. Rengeteget fogsz várni a vérvételekre és a köztes időt valahogy el kell viselni. Ha rádiózni v. tévézni akarsz, vihetsz azt is, de gondoskodj fülhallgatóról is, hogy ne zavarj másokat. Telefon+töltő - ne felejtsd el. Iratok: személyi ig., TAJ kártya, beutaló. Papír+írószer, hogy amikor felmerül vmilyen kérdés benned, fel tudd írni, mert amikor majd kérdezhetsz, pont akkor felejted el, mit is akartál a dokiktól megtudni - én is így voltam vele. Nem jut eszembe más (ha csak a tampon, betét nem - ha lány vagy és éppen időszerű lesz). Esetleg a rendszeresen szedett gyógyszereid is szükségesek. Kaját, ásványvízen kívül más innivalót most ne vigyél, mert lehet, hogy a gyógyszerelést és az étkezést is be akarják majd állítani. Ha nem, még mindig ott a kórházi büfé.
2009. jún. 29. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!