Ehhez mit szóltok?
Figyelt kérdés
18 éves éves fiú vagyok volt egy egészségügyi problémám, amit nem írok most le! Elmentem vele az orvoshoz azt mondta h x bajom van írt rá gyógyszert satöbbi nem segített. Ezután elmentem még két orvoshoz mind a kettő mást mondott, végül a negyedik orvosnak sikerült meggyógyítani! Most komolyan milyenek ezek a mai orvosok hogy mindegyik mást mást mond?
Ja meg volt párszor olyan sztorim iskolás koromban h elmentem a dokihoz eljátszottam a hattyúk halálát közbe nem volt semmi bajom se a torkomnak, meg semminek és mindig azt mondta h húú ez nagyon csúnya piros stb! Na ehez a dolgokhoz mit szoltok?
2012. máj. 16. 17:27
1/2 anonim válasza:
Anyukámnak fájt a keze, írt neki rá ilyen fásliszerű valamit, ami nem használt. Visszament, írt rá gyógyszert, nem használt. Most megint visszament, hogy röntgenezzék már meg, így derült ki, hogy tavaly augusztus környékén (amikor jelentkezett a fájdalom) eltört a keze.
2/2 anonim válasza:
nekem is van hasonló sztorim: másfél éve megindult a tejelválasztásom(abszolút spontán). tetőtől talpig kivizsgáltak(6 olyan orvosnál jártam, akiknek megmutattam az mri leletet). 2-en azt mondták, hogy van hipofízis adenomám 4-en pedig, hogy nincs. mivel elvileg nincs(és am minden értékem normális) így kaptam rá gyógyszert, hogy elapassza és semmit nem használt. és 1 orvos volt az aki őszintén megmondta, hogy lövése sincs, hogy miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!