Olyan van, hogy a haziorvos beutalot ad egy masszorhoz?
Borzasztoan faj a hatam belegzeskor. Nem tudogyulladas, mert amugy mas problemam nincs, hanem szerintem az izmok fajnak a gerincem mellett. Sajnos nem engedhetem meg magamnak a masszort, ''szakkepzetlen'' kez meg csak sulyosbitotta a helyzetet, ezert merult fel bennem a kerdes.
De esetleg ha valaki tud jo masszazstechnikat, ami javitana ezen, es kivitelezheto, en azert is nagyon halas lennek.
Nekem nem a háziorvos, hanem reumatológus adott beutalót (a reumatológushoz a háziorvos küldött), ez 20 alkalomra szólt, víz alatti torna, gyógyfürdő és orvosi gyógymasszázs volt benne. Azaz bementem a fürdőbe, bemásztam valamelyik medencébe, utána jött az előjegyzett időben a 20 perc torna külön medencében gyógytornász irányításával, 15-20 perc gyógymasszázs, aztán addig maradhattam a medencékben ameddig akartam.
Sajnos a 20 alkalomért beutalóval is fizetni kellett 16.000 Ft-ot!
Nekem fájós volt mindig is a hátam, és a nyakam.
A nyakamnál rendszeresen nagy izomgörcsök voltak.
Nálam a meditáció oldotta meg ezt.
Próbáld ki, lazítsd el teljesen a testedet.
Ha írsz privátban adok hozzá tippeket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!