Nemrég szurattam nyelv piercinget oxycort spray-t és betadine-t használok fertőtlenítés képp?
"Hogyan kezeld a nyelvpiercinget?
Annak érdekében, hogy a nyelvpiercing ne okozzon fertőzést, ne öblögess semmilyen fertőtlenítő oldattal! Ezek ugyanis irritációt okozhatnak, illetve kifakíthatják a piercinget. Soha ne tisztítsd a piercinget hidrogén peroxiddal vagy alkohollal, mert ezek súlyos panaszokat okozhatnak. Csakis sós vízzel öblögess!"
Nekem is van nyelv piercingem immár 8 éve, én néha öblögettem kamilla teával, nem fertőtlenítgettem. Tejterméket nem ehetsz, nem kávézhatsz, nem ihatsz alkoholt és nem cigizhetsz. Ha ezeket betartod, nem lesz baja. Az enyém két hét alatt teljesen begyógyult és nem dagadt be, nem gennyesedett be. (Arra is figyelj, hogy mit eszel, fűszeres nem tesz jót és evés után azért érdemes kiöblítened a szádat :)) Sok sikert a gyógyuláshoz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!